Nekünk van sims3-unk! Az egy számítógépes játék. Nagyon szeretem. Ha benn vagyok egy családnál akkor hogyan tudok kilépni a városba? Hogy egy új családba is beléphessek mert nekünk csak azt írja ki, hogy kilépés a főmenübe!
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 11:19
1/2 anonim válasza:
új családot úgy tudsz csinálni,hogy a főmenünél a + jelre kattolsz a városnak meg fejből nem tom a jelét mingy megnézem az én sims3-amon
2/2 anonim válasza:
Van egy olyan opcio hogy város szerkesztèse ha abba belépsz lessz egy olyan kerek formájúv opcio hogy aktiv háztartás lecserélése (nem lessz ose ez kiirva csak egy hüje formát fogsz látni a körben)erre nyomj rá és erősitsd meg majd miután betöltött nyomj rá a család létrehozása opciora és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!