Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A BÁV-nál zálogba adtam egy...

A BÁV-nál zálogba adtam egy ékszert, sehol sem találom a zálogjegyet, hogy tudom így kiváltani?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tudod a zálogjegy számát (mondjuk felírtad egy papírra amit tanácsolnak is ) akkor bemész,elmondod,hogy a zálogjegyet elhagytad,de tudod a zálogjegy számát. Akkor kiadják. De ha nem tudod,és nincs meg a zálogjegy akkor az ékszert nem nagyon fogod visszakapni..Mivel semmivel sem tudod igazolni hogy a tied..
2012. aug. 13. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
nem
2012. aug. 13. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de engem is érdekel, keresgéltem is. Eddig ezt találtam:

[link]

2012. aug. 18. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez jobb

[link]

2012. aug. 18. 12:13
 5/5 Kerolány2 válasza:
Zálogházban is felírják az adataid személyi meg stb...abból lehetne igazolni.Ha,nyomoznak lopott után,akkoris megvannak az adatok,akkor a saját tulajdonnál nehogymár hirtelen eltünnek az adatok.Akkor az olyan,mintha lehúznának.
2023. jún. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!