Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivan akkor ha a gépem kb 10...

Bart classen kérdése:

Mivan akkor ha a gépem kb 10 perc mire bekapcsol és nagyon lassú leirás lent?

Figyelt kérdés
na szóval sok idő míg be kapcsol és lassú elvittem szerelőhöz azt mondta valami szoftver hiba újrarakta kb 2 nap mulva újra indult és ugyan ez lassú míg meg nyitja a böngészőt....és amikor játékon akarok játszani betölt és újra indul a gép mi lehet a gond? én a ram-ra gyanakszom.
2012. aug. 12. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen hardverek vannak benne, mi fut rajta, mi számít neked lassúnak. Persze lehet hibás hardver is.
2012. aug. 12. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
azt nem tudom mien hardverek vannak de hibás hardvert hogy lehet javítani? maúgy kb 6 perc mig bekapcsol rákattintasz a böngészőre az ojan 3 percmire be ugrik lassú youtubon is szaggat a videó filmet se lehet nézni mert akad szaggat és nem a net kapcsolat miatt
2012. aug. 12. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szabad hely van a vinyón elég? RAM hiba nem annyira lassulást szokott okozni, mint inkább fagyást, újraindulást, de csinálhatsz RAM-tesztet, bár a BIOS magától is ellenőrzi valamennire, feltéve, hogy nincs kikapcsolva ez az opció a BIOS-ban, de általában ki van, mert lassú lenne minden bekapcsoláskor végigvárni a mai nagy méretű ramoknál. Le kell tölteni, kiírni és arról bootolni és elvégzi a tesztet.
2012. aug. 13. 00:54
 4/4 A kérdező kommentje:
140-es vinyóm van és abból kb 20 foglalt szóval van elég hely de már haver megnézte azt mondja h alplap lessz a ludas...
2012. aug. 14. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!