MyVIP-en a klubok közt nem egy ilyen gay klubba már 11 év körüliek is bentvannak. Nem korai ez egy kicsit? Ilyenkor már tudják hogy ők azok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 12:31
1/4 anonim válasza:
dehogy tudják. csak ez jön be a felszínes, idióta kislányoknak, ezért azt hiszik, hogy ez menő.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, én is vmi ilyesmire gondoltam, de sztem ez gáz...
2009. júl. 21. 12:41
3/4 anonim válasza:
ebben egyetértünk, dehát mostanában divat b.zinak lenni, majd pár év múlva szégyellni fogják magukat rendesen :D
4/4 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak barátok miatt vannak bent, én is voltam hasonló klubba, pedig hetero vagyok. De van aki már kölyök korában rájön hogy meleg, van aki csak később... változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!