Szerintetek egy férfi hordana egy fonott karkötőt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék adni egy férfinek egy nem hétköznapi fonással készült karkötőt.. ilyen színes madzagokból készült..
Szerintetek elfogadná? Hordaná?
2012. aug. 10. 23:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy el fogja fogadni. Előtted nem fogja lehurrogni. De szerintem jobb lenne, ha mondjuk csak sötétebb színekből állna. Gondolok most itt a barnára és a feketére. Ha a túl csicsás nem hiszem, hogy hordaná. Vagy ha mégis az csak, azért lehet, hogy nálad bevágódjon vele. ;)
2/7 A kérdező kommentje:
sötétkék és fekete színekből csináltam :)
2012. aug. 10. 23:52
3/7 anonim válasza:
Akkor szerintem tetszeni fog neki. Bár függ attól is, hogy milyen a stílusa. Egyébként te csináltad? :)
4/7 anonim válasza:
jaja a fekete bör bejön a férfiaknak :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen én csináltam :)
Nem bőr, hanem ilyen inkább ilyen selyemszálakból álló madzag.. az a lényeg, hogy puha és nem dörzsöli ki a bőrét..
A stílusa hát rocker, de nem úgy öltözik..
2012. aug. 11. 00:36
6/7 anonim válasza:
Én már nem egy pasin láttam már hasonlót és nekem nagyon bejön :D
bocsi,hogy a kérdésre is válaszoljak,szerintem igen,hordaná,bár kitudja,nem ismerem
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. aug. 13. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!