NIncsenek barátaim, hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok, nincsenek barátaim, igazán úgy érzem soha nem voltak, kicsit nehezebben nyilok meg az átlagnál. Nem tudom, hogy ismerkedjek. Igazi barátokat akarok, akikre lehet számitani.2012. aug. 10. 16:13
1/13 anonim válasza:
Ezeket nem a neten fogod találni:(
Azonban ne szomorkodj lesznek jelentkezők privátban bőven.
2/13 anonim válasza:
Nekem sincs barátnőm, ha ez vígaztal. xD
3/13 anonim válasza:
Hogy érzed van akinek rosszabb.Nekem sincsenek barátaim,de én speciel senkire sem vagyok kíváncsi.
4/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a neten nem lesz, de hátha kapok vmi tuti tippet.
Az a baj, hogy nem vigasztal és forditva: téged se, hogy nekem nincs :)
2012. aug. 10. 16:36
5/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tök egyedül érzem magam...
2012. aug. 10. 16:37
6/13 anonim válasza:
Ah...mielőtt félreértenéd...én a 2. választ írtam, az utána következőt nem. :D
7/13 Problem? válasza:
Hát direkt barátkozni nem fogsz tudni járj el társasági helyre ahol hozzá csapódsz valakikhez jobb tippem nincs. A bajban rajtad kívül senki nem fog kiállni érted, ezt tapasztalatból mondom.
8/13 anonim válasza:
Menj el túrázni,kirándulni,sportolni,keress valami hobbit stb.
10/13 anonim válasza:
De túrázni, kirándulni is kell vkivel. Ha nincs kivel kimozduljon, úgy elég nehéz lesz barátokra szert tenni...
Hasonló cipőben vagyok én is. Csalódtam legjobb bnőmben,azóta egyedül vagyok és 1 éve kb. megöl az unalom és sírni tudnék,h legszebb éveimet magányosan töltöm itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!