Budapesten olyan suli, ahol kevesebb mint 5 nap tanítás van?
Figyelt kérdés
középsuli, csak érettségizni
16 éves kortól
nem nagyon értek hozzá, de olyan suli, ami mellett diákmunkát lehet vállalni... nem tudom, hogy iskolaszövetkezettől függ-e, vagy valami mástól...
2012. aug. 10. 00:40
1/3 A kérdező kommentje:
mármint nem esti kéne...
2012. aug. 20. 17:09
2/3 anonim válasza:
Diákmunkát 5 nap mellett is tudsz vállalni. Én is úgy csináltam. Amúgy nem tudom, van-e ilyen suli.
3/3 A kérdező kommentje:
és hol találtál ilyen diákmunkát? azokon az oldalakon, amiket találtam... ott ritka, hogy olyat látok, amit 16éves kortól lehet vállalni... és hosszútávú munka kéne, mert ha meg alkalmit vállalok, akkor valószínűleg kimaradnak hétvégék, mert lehet épp nem lesz hova menni dolgozni... szóval hétvégi hosszútávú diákmunkával meg aztán nem is találkoztam eddig.
2012. aug. 27. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!