Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mellnövelés természetes úton?

Mellnövelés természetes úton?

Figyelt kérdés

nem tablettával meg ilyesmivel lehetséges?

barátimnak mind nagy a melle,és sokkal jobban lájkolják őt meg ilyesmi,és nagyon rosszul esik h 50 lájk mert kint van a melle... én meg nemtudok semmit mutatni. nagyon szar érzés. kérlek segítsetek,és negatív kommenteket ne írjatok! :(

2012. aug. 9. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Hány éves vagy kicsi lány, hogy a lájkokon méred a dolgokat? Nem azon múlik semmi. Miért akarnál te is beállni a buta csöcskidobós libák közé?
2012. aug. 9. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
hát de mégis. jobban keresik a pasik ilyeneket.. sokkal nagyobb az előnyük.
2012. aug. 9. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

A kérdezőnek igaza van. A nagyobb mell vonzó.

Plasztikai műtét kell, ha annyira zavar, nincs abban semmi rossz.

2012. aug. 10. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem 75 a-s mellem van, és van olyan melltartó, amelyik még így is eláll tőlem. nagyon nehezen találok magamnak melltartót, és eléggé zavar, viszont sosem műteném meg a cicijeimet. úgy érezném, hogy az nem az enyém. teljesen idegen dologként kezelném. nekem a barátom ne a mű ciciket fogdossa, ami nem az enyém. tőlem ne kérdezgessék az utcán, hogy igazi-e vagy mű ( bár ha már valaki csináltat, akkor ne lufi ciciket csináltasson, hanem természetes formájúakat) a lényeg, hogy a tapintásán tutira észre fogja venni a párod.

Tegyük fel, együtt vagy egy sráccal. A cicik természetes alakúra, nem túl nagyra vannak megcsinátatva, a párod is azt hiszi, hogy igazi, fel sem merül benne, hogy műtött. Eljuttok az ágyig, és szembesül vele. Nem mondom, hogy el fog hagyni, de az biztos, hogy csalódni fog. Most magadtól mondanád el neki, hogy "Figyelj, az én cicijeim régen kicsik voltak, nem szerettem és megműttettem"...?! Egyrészt lehet úgy lenne vele, hogy kár, hogy nem látta előtte, mert lehet úgy még jobban is tetszett volna neki, vagy pedig nem szereti a természetellenes dolgokat...

A másik, hogy a heg is ott marad... bár már tudom, hogy az új módszer szerint csak a mellbimbónál vágják kicsit meg, és úgy adagolják be az anyagot, de akkor sem hiszem, hogy tökéletesen meggyógyul a bőr (főleg, hogy a sebgyógyulás genetikai dolog...de persze vannak már csodakencék is, pl. dermatix, zeraderm amivel szépen halványíthatóak ezek a hegek)

A lényeg a lényeg, inkább élek kicsi cicikkel és macerásan veszek melltartót, és néha még nőnek sem érzem magam, de nem kell a bőröm alá implantátum!

Reméljük, egyszer odajut a tudomány, hogy egy szuper löttyöt előállítanak, amit szurival beadnak, vagy valami gyógyszerformájában megvásárolható, és attól nagyobbak lesznek. Csak egy kis genetikai cuccot kéne összehozniuk, ami passzol a szervezethez.

Egyébként, nekem az egyik fogamzásgátlótól teltebbek lettek a melleim, viszont a libidóm csökkent, és valószínűleg attól is szedtem fel pár kilót, úgyhogy már nem szedem, és a melleim is ugyanakkorák, mint voltak.

20l

2012. aug. 12. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
4# ez nézőpont kérdése.
2012. aug. 12. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:

én se akarok implantátumot szó se róla!

de köszönöm azért,de én nem tudom magam így elfogadni

2012. aug. 12. 22:27
 7/7 anonim válasza:
2013. ápr. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!