Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Éva névről?

Mit gondoltok az Éva névről?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
77%
engem a baratnom Évinek hiv, de tetszik, hat jobb, mint az Évike! :)
2009. júl. 20. 22:45
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem tetszik. Túl komoly, és régies. Mindig a Biblia jut róla az eszembe.
2009. júl. 21. 02:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
tetszik nagyon :)
2009. júl. 21. 14:55
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Szép név. Jelentése: mindenek anyja. Elegáns, rövid és mindig divat lesz. A mai modern Dzseniferek biztos nem tapossák el!
2009. júl. 21. 20:34
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
jók az ágyban az Évák, négyből négy az volt
2009. szept. 9. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Engem is így hívnak, és szeretem :). Rövid és szép a hangzása. Engem Évinek, Vicának, Vicusnak szoktak becézni, ezeket is szeretem. És a legtöbb vezetéknévhez illik. De elkeserít, hogy ennyi embernek nem tetszik akik előttem hozzászóltak :(.
2009. szept. 9. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Én a neveket valahogy nem annyira kötöm az emberekhez.

A nővéremet is Évának hívják akit nagyon szeretek és mégsem tetszik annyira a név.Azért nem rossz név,de akkor inkább a sajátom.

2009. szept. 10. 08:50
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Hihi, jók az ágyban... kösz, minden Éva nevében, egyébként sokkal jobban szeretem, ha Vicának hivnak.Az ok, mert egy kedves ismerősöm folyton ugy mondta ki a nevemet /Éva/ mintha hányna...igy ÉÉÉÉÉÉÉÉvaaaaaaaa
2009. szept. 10. 14:47
 19/21 anonim ***** válasza:
nem nagyon tetszik
2009. szept. 10. 15:05
 20/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem szép név, sosem fog elavulni! Akiknek nem tetszik, azoknak biztos ennél csúnyább, vagy mai felfogással "menőbb", de valójában snasszabb nevük van. Bocs, ha valakit megsértek, de nem értem miért kell ennyire leszólni egy nevet, aminek ráadásul gyönyörű a jelentése is(életet adó, első asszony-bár az eredetit nem ismerjük), valóban elegáns, komoly, de Éviként használva már sokkal barátságosabb. És jól is hangzik, ráadásul nagy többségben a férfiaknak is tetszik! Éva voltam!
2009. dec. 6. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!