Van 3 kérdésem a kitalált vs nem kitalált élőlényekkel kapcsolatban, válaszolsz?
1. Ha nincsenek sárkányok( xd márpedig nincsenek sztem) akkor mi alapján tudjuk,h egy sárkány hogy néz ki?
2. Az ufókkal kapcsolatban szintén ez a kérdésem...ha nem látott még senki igazi csészealjat v bármi ilyesmit,akkor mért van róla elképzelésünk ?
3.Szerinted az óceánokban,tengerekben vannak olyan élőlények,amelyekről nincs tudomásunk és kinézete szörnyhöz hasonlít?
Ha bármelyik kérdést(esetleg mindet) agysorvasztónak találod,akkor is válaszolhatsz;) Kíváncsi vagyok a többség véleményére.
1. Hagyomány. Valószínűleg a nagyobb hüllőket "fejlesztették tovább".
2. Szerintem már nagyon sokan láttak, és valóban érdekes összecsengések vannak a világ több tájáról. Főleg a korábbi megfigyeléseknél, amikor nem terjedhetett el a hír interneten alig néhány óra alatt bárhonnan bárhova.
3. Biztos, hogy vannak az óceánok mélyén élő, fel nem fedezett fajok, de hogy hasonlít-e szörnyre vagy nem, az erősen szubjektív megítélés alá esik.
Az ufókhoz tudok csak hozzá szólni: én nem tudom elhinni, hogy ekkora univerzumban nincs más bolygó, amin a miénkhez hasonó élet alakult ki.
A többiben nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!