Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség! Hogy legyen? Ez...

Segítség! Hogy legyen? Ez annyira gááz.

Figyelt kérdés
Ma van a barátnőm születésnapja. Nem csinálunk semmit, csak átlátogatok hozzá és odaadom az ajándékot. Felhívom előtte. Na, amikor becsöngetek egyből adjam is át az ajándékot??:D Vagy menjek be, dumáljunk, és egyszer csak vegyem elő, és adjam oda neki?:D Vagy amikor hazafelé készülődök akkor adjam oda?? Hogy legyen?:D Én az elsőt választanám, de az megfelel? Hogy szokás ezt? Ne nézzetek hülyének, ne röhögjetek ki. Köszi. :D
2012. aug. 8. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy rögtön a nyakába ugranék és megölelném egy ' nagyon boldog szülinapot!' kiáltással! :) és akkor odaadnám. Mit vettél neki? :$
2012. aug. 8. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében tök mind1, hogy mikor adod oda, csak ennél jóval határozottabb legyél. :D

De am én is arra szavazok, hogy ne várj sokat azzal a megköszöntéssel, max vedd le a cipődet előtte.

2012. aug. 8. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Én utoljára úgy adtam oda, amikor találkozunk adtam neki egy sört és mondtam boldog szülinapot, fogadd el ebből az alkalomból és csak később adtam oda neki a normális ajándékot :D
2012. aug. 8. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Parittyázd le vele. 10 pont, ha fejen találod.
2012. aug. 8. 00:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :D

Becsöngetek, kinyissa az ajtót, és egyből mondom neki, hogy boldog szülinapot, és átadom. ^^

Ha esetleg nem ő nyitná ki, akkor bemegyek, és akkor adom oda neki. :DD Aztán megölelem, és megpuszilom a kis pofiját. :DD

Amúgy egy szép sálat vettem neki, nagyon-nagyon sok karkötőt, az egészet egy aranyos kis ajándékdobozba teszem. ^^

2012. aug. 8. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd is rá, nehogy megfázzon ebbe a hidegfrontba! D
2012. aug. 8. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A sál jó. Azzal meg is fojthatod. Ne kíméld!
2012. aug. 8. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyél már férfi....akkor és úgy adod át, ahogy te jónak látod.
2012. aug. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!