Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak szerintetek?

Csapólégy kérdése:

Mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek,megtetszett egy fiú,beszéltem a fiúval hogy nem-e járni vele..a fiú azt mondta,hogy neki nem tetszik Ő..Neki én tetszek..Aznap ismertem meg.Mondtam a barátnőmnek,hogy nincs esélye nála,de nekem is tetszik a fiú,és ha nem haragudna járnék vele,másnap Ő hozott minket össze!!:)Aztán láttam ha megcsókol a barátnőm mindig elfordítja a fejét,látszik,hogy zavarja.5 nap járás után (nem csak ezért) szakítottam vele..Most pedig ketten elmentek az uszodába,meg fagyiztak,lehet,hogy összejönnek.Nem szeretem már a fiút,de nem akarom,hogy összejöjjenek, pedig a barátnőm nagyon megérdemelni..nem akarok önző lenni, de nem akarom,hogy járjanak:/

2012. aug. 7. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
semmit nem kell csinálnod. Hagyd hogy azt tegyék amit akarnak. Neked ott volt, nem kellett. A barátnőd is békénhagyott, amúgy meg hány évesek vagytok?
2012. aug. 7. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Fordult a kocka xDD jó sztori :)
2012. aug. 7. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól csinálta a srác! Megd#gta mindkét csajt, aztán továbbállt. :)

Ez a két csaj meg hetekig erről fog beszélni egymással... :)

2012. aug. 8. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Most már hagyd a francba szerintem mindkettőt,a csávónak látszik,hogyha nincs a ló,jó a szamár is,ha érted mire célzok. Te meg,mert jó barátnő vagy szakítottál a sráccal,hogy a barátnődnek jó legyen,ő meg le is csapot rá,szerintem ha megkérdezett volna téged,hogy nem zavarna-e,akkor te is jobban állna hozzá és akkor nem zavarna (bár gondolom te se kérdezted meg a barátnőd,hogy nem baj,ha jártok,amit azt is bizonyítja,hogy tinik vagytok és pár hónap múlva már csak röhögni fogtok ezen úgyhogy ne csinálj semmit,a pasi úgyis dobni fogja majd).
2012. aug. 12. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!