Csapólégy kérdése:
Mit csináljak szerintetek?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek,megtetszett egy fiú,beszéltem a fiúval hogy nem-e járni vele..a fiú azt mondta,hogy neki nem tetszik Ő..Neki én tetszek..Aznap ismertem meg.Mondtam a barátnőmnek,hogy nincs esélye nála,de nekem is tetszik a fiú,és ha nem haragudna járnék vele,másnap Ő hozott minket össze!!:)Aztán láttam ha megcsókol a barátnőm mindig elfordítja a fejét,látszik,hogy zavarja.5 nap járás után (nem csak ezért) szakítottam vele..Most pedig ketten elmentek az uszodába,meg fagyiztak,lehet,hogy összejönnek.Nem szeretem már a fiút,de nem akarom,hogy összejöjjenek, pedig a barátnőm nagyon megérdemelni..nem akarok önző lenni, de nem akarom,hogy járjanak:/2012. aug. 7. 23:09
1/4 anonim válasza:
semmit nem kell csinálnod. Hagyd hogy azt tegyék amit akarnak. Neked ott volt, nem kellett. A barátnőd is békénhagyott, amúgy meg hány évesek vagytok?
3/4 anonim válasza:
Jól csinálta a srác! Megd#gta mindkét csajt, aztán továbbállt. :)
Ez a két csaj meg hetekig erről fog beszélni egymással... :)
4/4 anonim válasza:
Most már hagyd a francba szerintem mindkettőt,a csávónak látszik,hogyha nincs a ló,jó a szamár is,ha érted mire célzok. Te meg,mert jó barátnő vagy szakítottál a sráccal,hogy a barátnődnek jó legyen,ő meg le is csapot rá,szerintem ha megkérdezett volna téged,hogy nem zavarna-e,akkor te is jobban állna hozzá és akkor nem zavarna (bár gondolom te se kérdezted meg a barátnőd,hogy nem baj,ha jártok,amit azt is bizonyítja,hogy tinik vagytok és pár hónap múlva már csak röhögni fogtok ezen úgyhogy ne csinálj semmit,a pasi úgyis dobni fogja majd).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!