Azt szeretnem megkerdezni, van-e olyan, aki a tapasztalatat megosztana velem, hogy milyen volt hazaterni Magyarorszagra hosszabb kulfoldi tartozkodsa utan? Pozitiv negativ dolgok egyarant!
Szia, merrefelé vagy külföldön? Ez csupán kíváncsiság. :)
Nézd, ne számíts a világ végére (egyébként se), mert nem olyan rossz a helyzet. Ami viszont nagyon fontos, hogy ne az emberek, a környezet érdekeljen ilyen szinten, hanem az, hogy te vissza tudj jönni épségben, rendben, minden csomaggal, stb... az ember pedig úgyis alkalmazkodik, főleg ha már előzőleg élt x helyen.
Mindent meg fogsz tudni szokni, ugyanúgy ahogy kint is.
Szerintem a pozitív és negatív dolgokat napestig lehetne sorolni (sajnos inkább utóbbit, de na... nem húzom le a dolgokat), szóval én ezért is nem írtam konkrétakat.
Két-három nap alatt majd realizálódik neked is, hogy itt vagy, és nem külföldön. Ez nem feltétlenül rossz értelemben. Ráadásul nekem volt olyan, hogy már hiányzott pár magyar dolog. Akár csak az elborult mentalitás is, már az is. Bármi.
Fel a fejjel, vannak még itthon normális emberek és dolgok, elvétve, de vannak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!