Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne tartsanak...

Mit tegyek, hogy ne tartsanak strébernek?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok,most megyek 7.-be. Kitűnő tanuló vagyok, eddig mindenből 5-ös voltam 1.-től kezdve,pedig nem nagyon erőltettem meg magam :/

Nem vagyok fotómodell,de csúnya se, sokak szerint szép vagyok. De az a gondom,hogy mivel ilyen jó tanuló vagyok, sokan strébernek tartanak,pedig nem vagyok az. Alapból használok pár olyan kifejezést,amit a 'butább' ismerőseim nem értenek meg(pl. releváns,rezignált,stb),és ezért egyszerűen lehülyéznek. Ha van egy-két jó 'beszólásom' a fiúk nevetnek rajta,de ennyi. Mit tehetnék,hogy jobban bírjanak,anélkül,hogy lerontanám az átlagomat?

2012. aug. 7. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Szerezz magadnak bikát.Avagy járj el bulizni.Ez a megoldás.
2012. aug. 7. 15:10
 2/8 x) ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, én is ilyen voltam, mindig kitűnő voltam pedig tanulni fél órát se tanultam. Annyi a titka az egésznek hogy legyél jófej, menj oda hozzájuk beszélgetni, nevess a vicceiken, legyél tájékozott hogy mi történik manapság, szóval legyél érdekes, csinálj új dolgokat. Nekem az volt a szerencsém hogy az osztályomban a legtöbben olyanok voltak mint én.. főleg 2 akkori legjobb barátnőm. Nekem még pluszba szerencsém volt mert keresztapám morbid, bántóan vicces humorérzékét örököltem. És hát inkább a fiúk társaságát kerestük mert a lányok nem voltak azon az értelmi szinten amin mi (nem sznobságból mondom, csak így volt, éretlenek voltak.)
2012. aug. 7. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyél büszke arra, hogy ilyen vagy! Ezt (leginkább a használt kifejezésekre mondom) úgy hívják, hogy intelligencia!

Persze, hogy a buta emberek lenézik az intelligenseket, ebben semmi meglepő nincs.

Majd idővel rájönnek, hogy mennyivel többet érsz el te.

Viszont nem kell persze "jobbnak" tartani magad, elzárkózni a többiektől. Legyél barátságos, ne beszélj folyton a tanulásról, járj el kirándulni, biciklizni... stb. Szóval csinálj minden normális dolgot. :)

Ettől függetlenül pedig legyél csak továbbra is jó tanuló, használj választékos kifejezéseket, olvass sokat, és ilyen téren ne törődj azzal, hogy mit mondanak!

2012. aug. 7. 15:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1.: Bulizni,12 évesen? -_-

Utolsó: Szoktam,és szeretek is biciklizni :-)

2012. aug. 7. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Maradj csak remek tanuló, jókedvű, kiegyensúlyozott, és hagyd a fenébe, aki strébernek tart. Csak simán ne törődj velük, nem kell lenézni, vagy bántani őket. És légy nyitott rá, hogy bármikor megváltozhatnak irányodba. :)
2012. aug. 7. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért csúfolnak, mert irigyek, illetve azért, mert te (pozitív értelemben) kilógsz közülük. Maradj ilyen, majd kinövik!
2012. aug. 7. 16:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2012. aug. 7. 20:31
 8/8 anonim válasza:
Nem sok olyan ember van, aki felsőben is tartja a kitűnő átlagát. Legyél büszke az eredményeidre, ha akarsz járj el versenyekre. Biztos lesz pár olyan ember az osztályból aki kiáll melletted.Ne foglalkozz azokkal, akik csúfolnak. Majd pár év múlva, lehet hogy egy sikeres cég vezetőjeként találkozol a csúfolóiddal. Az utcán, miközben az utcát söprik. További sok sikert a tanuláshoz!
2018. nov. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!