Mit tegyek, hogy ne tartsanak strébernek?
12 éves lány vagyok,most megyek 7.-be. Kitűnő tanuló vagyok, eddig mindenből 5-ös voltam 1.-től kezdve,pedig nem nagyon erőltettem meg magam :/
Nem vagyok fotómodell,de csúnya se, sokak szerint szép vagyok. De az a gondom,hogy mivel ilyen jó tanuló vagyok, sokan strébernek tartanak,pedig nem vagyok az. Alapból használok pár olyan kifejezést,amit a 'butább' ismerőseim nem értenek meg(pl. releváns,rezignált,stb),és ezért egyszerűen lehülyéznek. Ha van egy-két jó 'beszólásom' a fiúk nevetnek rajta,de ennyi. Mit tehetnék,hogy jobban bírjanak,anélkül,hogy lerontanám az átlagomat?
Legyél büszke arra, hogy ilyen vagy! Ezt (leginkább a használt kifejezésekre mondom) úgy hívják, hogy intelligencia!
Persze, hogy a buta emberek lenézik az intelligenseket, ebben semmi meglepő nincs.
Majd idővel rájönnek, hogy mennyivel többet érsz el te.
Viszont nem kell persze "jobbnak" tartani magad, elzárkózni a többiektől. Legyél barátságos, ne beszélj folyton a tanulásról, járj el kirándulni, biciklizni... stb. Szóval csinálj minden normális dolgot. :)
Ettől függetlenül pedig legyél csak továbbra is jó tanuló, használj választékos kifejezéseket, olvass sokat, és ilyen téren ne törődj azzal, hogy mit mondanak!
Köszönöm a válaszokat!
1.: Bulizni,12 évesen? -_-
Utolsó: Szoktam,és szeretek is biciklizni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!