Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami jò beszólást?

IgaziLulu121 kérdése:

Valami jò beszólást?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és kéne egy nagyon jó durva beszòlás egy másik csajnak de én már kifogytam a Net meg csak ilyeneket hoz ki hogy kevés vagy mint valami.... Meg ilyenek hogy melléd ülök és bekékül a levegö ti is olyat irjatok amit használnátok!! Mondanátok ilyet?
2012. aug. 6. 23:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Olyan ronda vagy mint egy varangy!

Mondjuk fiú vagyok, sose mondanék ilyet egy lányra. :D

2012. aug. 6. 23:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát ismerni kéne a lányt, hogy milyen. Úgy lehet legjobban beszólni
2012. aug. 6. 23:34
 3/14 A kérdező kommentje:
10 éves rövidhajú kis pisis
2012. aug. 6. 23:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Am nem ismerem csak Facebookon keresztül és azt hiszi a legjobb barátnömre hogy ök legjobb barátnök és nem bír lekopni baràtnöm is mondta neki pedig!
2012. aug. 6. 23:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Anyád olyan szőrös hogy csak egy nyelvet beszél, a vukit.

Olyan ronda vagy hogy etióp kis gyerek nem merné elvenni tőled a húst. Akkora paraszt vagy hogy a tetőt is tetűnek mondod.

2012. aug. 6. 23:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Jaj lécci ne ilyeneket ha nekem irnának ilyet csak röhönék rajta :)) valami dúrva kiosztás kéne -.-" :))
2012. aug. 6. 23:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Olyan ronda a képed mint egy pestises néger marslakónak. Olyan büdös a szád, hogy a 3 éves kutyaszar konzerv is sírva fakad.

Olyan paraszt vagy, hogy a fogkrémed is szalonna ízesítésű.

Olyan a hangod mint egy másnapos lószarnak.

2012. aug. 6. 23:45
 8/14 A kérdező kommentje:
Nah jó mind1 hagyjuk akk valami sértö szó rá?
2012. aug. 6. 23:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Rusnya rib*nc!
2012. aug. 7. 00:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Lehet ,hogy egy 10 éves lánynak mondva kicsit sok de én ezt szoktam sokszor mondani : "Elkaplak aztán a beled viheted haza szatyorban!" De csak ha nagyon megérdemli valaki.De pl még : Látom szereted a kórházi kaját.Kiszedett szemeiddel fogok jojózni ha nem hagyod ezt abba.Egyesével fogom kitépkedni a hajszálaidat.Hogy akadnál fel a kékesi torony tetejére.

Na de most ilyeneket te is tudsz kitalálni szerintem.Nekem ezek csak jönnek maguktól.Neked is menni fog ez.

2012. aug. 7. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!