Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sikerült már megvalósítanod...

Sikerült már megvalósítanod valami nagy álmodat? Fel kellett valamit áldoznod érte?

Figyelt kérdés
Esetleg olyat, amire mindenki azt mondta, hogy őrültség, de te mégis megtetted?
2009. júl. 20. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt a gyerekkori álmomat sikerült megvalósítani 3,5 éve, hogy Japánul tanulhassak. Eleinte nem kellett semmi áldozatot hoznom érte, de később (1,5év múlva) fel kellett hagynom a zenéléssel, hogy folytathassam.
2009. júl. 20. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Művészeti iskolába felvételiztem és akkor nekem hatalmas áldozat volt, hogy a beadott munkák úgymond halálra vannak ítélve, mert soha többé nem látom őket. Akkor nagyon kiakadtam emiatt, de felvettek és így már megérte:)
2009. júl. 20. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem még nem

:)

2009. júl. 22. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig elérhetetlen álmaim vannak. Mármint el lehet "érni" őket, de nem rajtam múlik, hanem az élet hozza... Olyanra gondolok, mintha az lenne életem legnagyobb kívánsága h "bárcsak skizofrén lennék" ---semmit se tehetek annak érdekében, h ez megvalósuljon. (Nem ez a vágyam természetesen, csak példának szántam:))
2009. júl. 22. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Eddig minden álmomat sikerült megvalósítani és mindegyik követelt kisebb-nagyobb áldozatot. Volt, amire sokan azt mondták, hogy őrültség vagy lehetetlen és én véghezvittem és így vagyok boldog. Minden jó érdekében kell áldozatot hozni.
2009. júl. 23. 09:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!