Szisz977 kérdése:
Nem tudom hogy tetszek-e neki vagy nem?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel 2008-ban ismerkedtem meg egy zenekarban járunk. 2008-ban egy táborban voltunk egy hétig. Nagyon nézett egész héten és mikor jöttünk haza akkor mondani akart valamit de azt mondta hogy elfelejtette. Aztán voltunk Olaszországban és a karmesterünk mesélt egy viccet ő átkarolt és megkérdezte hogy mire gondolok. Aztán a tengerben lecsapott. meg nézett. Nem tudom hogy tetszek-e neki.mit tegyek?2012. aug. 6. 18:43
2/9 A kérdező kommentje:
de akkor miért nem mondja meg?
2012. aug. 6. 19:19
3/9 anonim válasza:
Mert fél. Ilyenek vagyunk. Én sem mertem először elmondani a barátnőmnek.
4/9 A kérdező kommentje:
Na és akkor szerinted mit tegyek?
2012. aug. 6. 19:25
5/9 anonim válasza:
Kérdezz rá. Mond neki hogy őszintén válaszoljon.
6/9 A kérdező kommentje:
jó és mivan hogyha rákérdezek és azt mondja hogy nem tetszek neki?
2012. aug. 6. 19:43
7/9 anonim válasza:
Pl tedd neki fel úgy a kérdést, hogy "Bocsi, de észrevettem, hogy egy ideje nem úgy nézel rám, mint egy szimpla barátra. Így van ez?" Ha azt mondja, nem, akkor mond, hogy megnyugodtál, mer nem kell elrontanotok a barátságotokat ezzel. De hidd el, ez nem fog megtörténni, 90% hogy beléd zúgott :)
8/9 anonim válasza:
Azért nem szoktuk megmondani, mert néhányan félünk, ehelyett célszerű olvasni a jelekből, azokból, amiket te is leírtál. Küldj felé jeleket, és olvasd az övéit.
Ha összejöttök, utána is érhetnek meglepetések. Például az, hogy csak szexre kellesz neki.
9/9 A kérdező kommentje:
Ahan értem.
2012. aug. 7. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!