Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Örökké munkanélküli maradok?

Örökké munkanélküli maradok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok,most végeztem az iskolával.Van érettségim,egy piacképes szakmám,és nyelveket is tudok.Van gyakorlatom is nem utolsósorban.Sajnos Nógrádban lakom,ahol abszolút lehetetlen elhelyezkedni,már tapasztaltam,és nem csak én,hanem pár ismerősöm is.Már mindent megpróbáltam,amit lehetett,de több hirdetést nem találok,amire jelentkezhetnék,egyszerűen nincs munkalehetőség!Kezdek belebetegedni,ebbe a lehetetlen helyzetbe.Nekem is vannak vágyaim,álmaim,amiket szeretnék magam valóra váltani,spórolni,stb,de nincs miből!Még diákként sem lehet munkát találni.Van a szomszéd megyében,a közeli nagyvárosban egy multi,de oda is hiába adtam be a jelentkezést,máig nem értesítettek.Ismerettségem pedig nincs,amin keresztül bejuthatnék.A külsőmmel sincs baj.Ismerőseim megnyerő,ápolt,igényes,és szép lánynak tartanak.Mit tegyek?Nem látok kiutat.(A költözést ne írjátok,mert hiába dolgozik a barátom több éve,a költözéshez 2 kereset kell,és ez tapasztalat!)

2012. aug. 6. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne add fol a probalkozast, (Aki keres, az talal!) es higgy benne, hogy hamarosan megis talalsz vmi munkat a kornyeken, annak ellenere is, hogy most nem sok van.

Mert, ha abba hiszel nincs munka szamodra, akkor valoszinu az is lesz, vagyis nem lesz munka.

A legrosszabb esetben, meg, tenyeg el kene gondolkodnod egy masik varosba valo koltozesen.

Azert biztos akadna olyan alberlet is ami megfizetheto lenne. Mindig vannak kiskapuk!

2012. aug. 7. 03:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszt! :)

Képzeld,reggel egy telefoncsörgésre ébredtem,és az egyik helyről telefonáltak,hogy holnap mehetek hozzájuk interjúra!Mostmár csak azon kell lennem,hogy ott megfeleljek! :) Csodás napom van ma!

2012. aug. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!