Mit gondoltok a vörös hajú emberekről?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl olyanokra, hogy a szőke nőket általában butának nézik.2012. aug. 6. 03:43
2/12 anonim válasza:
minden vörös Weasley család unokatestvére....
-.- figyelem őket
3/12 anonim válasza:
A vöröseket meg sárkányoknak. De biztos tüzes lények ha érted mire célzok ;)
5/12 anonim válasza:
Semmit.
Fiúknak általában nem áll jól ez a hajszín de a lányoknak szerintem jobban.Amúgy meg én is vörös hajat szeretnék:)
6/12 anonim válasza:
Szerintem fiúnak is állhat jól. :)
7/12 anonim válasza:
más téma: én vörös hajú lányt akarok párnak ,mert nagyon tetszik..
8/12 anonim válasza:
"Vörös kutya, vörös ló, vörös ember, egy se jó"
nekem a mamám ezt mondogatta a vörös emberekről,és emiatt mindig olyan veszelyesnek láttam őket :/
de ismerek egy csomó vörös hajú fiút,meg egy pár lányt és egész aranyosak :)nincs velük bajom !
9/12 anonim válasza:
a vörös hajuak ò germàm v. wiking szàrmazàsuak voltak van egy haverom õ is vörös haju de szerintem a vörös nem àll jòl a lànyoknak, szerintem.
10/12 anonim válasza:
Nekem kifejezetten zsánereim a vörös hajú fiúk. Imádom őket! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!