Hisztek abban hogy van valami rejtett képességetek pl hogy fel tudtok emelni tárgyakat?
Perszehogy! Legalább is nekem van...
Tudok hatni elektromos dolgokra is :)
A multkor pedig erosen koncentráltam és a gondolatommal csukogattam az ajtót.....
Esőt tudok csinálni de belefájdul a fejem.
Ezenkivül speciális képességem, hogy elektronikus dolgokat vágok tönkre kézrátétellel.
Átmegyek a szobán és kiég az égő, leesik min 3-4 doboz, egy tányér és valami drága háztartási gép is. Ez garantált. Nem érek hozzá semmihez, mégis mindent tönkrevágok. Apám már a házba se akar beengedni :D
Régen jót szórakoztam épületeknél illetve az orvosnál. A falra fém betűkkel voltak kiírva a szövegek, és mindig leültem vele szembe (több méterre) és "sorra szedtem le a betűket a szememmel" :)) jó volt, az emberek csak lestek... :D
Am ne tudd meg mit szenvedtem, évekig próbáltam gondolatokkal tárgyakat mozgatni, szerintem attól lettem ilyen hülye egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!