Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek abban hogy van valami...

Hisztek abban hogy van valami rejtett képességetek pl hogy fel tudtok emelni tárgyakat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Perszehogy! Legalább is nekem van...

Tudok hatni elektromos dolgokra is :)

A multkor pedig erosen koncentráltam és a gondolatommal csukogattam az ajtót.....

2009. júl. 19. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én különösebb erőfeszítés nélkül fel tudok emelni tárgyakat. :)
2009. júl. 19. 19:08
 3/12 A kérdező kommentje:
jó xD de gondolattal xD... felemeli még nekem is meg kézzel xD
2009. júl. 19. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
igen..tudom Xd
2009. júl. 19. 19:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon erősen koncentrálok rá, akkor a kezem elkezd felemelkedni és a kiszemelt tárgy felé mozogni,majd az ujjaim begörbülnek és felemelem a tárgyat. Szerintem nagyon különleges vagyok emiatt. Próbáljátok ki, nekdtek is sikerülhet!
2009. júl. 19. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ha nagyon koncentrálok és becsukom a szemem látok mindenféle dolgokat amik valójában nincsenek is körülöttem. Akár még magamat is láthatom kívülről. Tök jó mi?:)
2009. júl. 19. 19:49
 7/12 A kérdező kommentje:
naná xD
2009. júl. 19. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm különleges képessége: taszítja a nőket. xD
2009. júl. 19. 23:01
 9/12 anonim válasza:
100%

Esőt tudok csinálni de belefájdul a fejem.

Ezenkivül speciális képességem, hogy elektronikus dolgokat vágok tönkre kézrátétellel.

2009. júl. 20. 14:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Átmegyek a szobán és kiég az égő, leesik min 3-4 doboz, egy tányér és valami drága háztartási gép is. Ez garantált. Nem érek hozzá semmihez, mégis mindent tönkrevágok. Apám már a házba se akar beengedni :D

Régen jót szórakoztam épületeknél illetve az orvosnál. A falra fém betűkkel voltak kiírva a szövegek, és mindig leültem vele szembe (több méterre) és "sorra szedtem le a betűket a szememmel" :)) jó volt, az emberek csak lestek... :D

Am ne tudd meg mit szenvedtem, évekig próbáltam gondolatokkal tárgyakat mozgatni, szerintem attól lettem ilyen hülye egyébként...

2009. júl. 21. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!