Mit gondoltok arról a névről h Álmos?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik vagy nem?Nemtom de nekem tetszik!
Ja és arról hogy Botond?
2009. júl. 19. 18:22
1/18 anonim válasza:
hát én inkább azt adnám a gyerekemnek hogy Álmos minthogy Botond de ez ízlés szerint megy... amúgy milyen vezeték névhez megy? vagy csak úgy kérdezted?
R J
2/18 anonim válasza:
szerintem mindkettő gyönyörű! imádom az ősmagyar neveket.
3/18 A kérdező kommentje:
1.válaszadónak: Csak úgy érdekelt még egyenlőre nem tervezem h gyerekem lesz 17 vagyok :)
2.válaszadónak:Nekem is tetszenek,ha már egyszer magyar vagyok akkor majd a gyerekemnek legyen magyar neve!:)
2009. júl. 19. 18:37
4/18 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik, idétlen hangzásúak. Igaz, hogy ősmagyar nevek, de manapság inkább divatnévnek mondanám...
5/18 A kérdező kommentje:
Divatnévnek???Nem rosszból de ezt ugye te sem gondolod komolyan?Hogyha szerinted az Álmos meg a Botond divatnevek,akkor mi a helyzet a Jessicával,Jenniferrel,meg az ezekhez hasonló nevekkel?!
2009. júl. 19. 18:41
6/18 anonim válasza:
Nekem az Álmos nagyon tetszik, lágy csengésű, kedves név. A Botond inkább keményebb, el sem tudnám képzelni, hogy beleszeressek egy Botondba.
7/18 A kérdező kommentje:
:)
2009. júl. 19. 19:17
8/18 anonim válasza:
Ásítottam egyet a kérdés felolvasása után.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem mondod!!!Idióta!
2009. júl. 19. 19:35
10/18 anonim válasza:
szerintem szép név mindkettő. de mondjuk nem adnám ezeket a neveket a gyerekemnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!