Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is egy nagy Ge*i...

Szerintetek is egy nagy Ge*i ez az ember?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok. 7 éve elköltöztünk apámtól, és így lett egy nevelőapám. Eddig jól ment a dolog. DE! 2 éve egyre rosszabb! Először azt találta ki, hogy a testvéreimnek el kell költöznie az apjukhoz (Nem az enyémhez, nekik másik apjuk van) mert ha elköltöznek akkor kisebb házba költözhetünk amit olcsóbban megúszunk... Hát elmentek. Aztán odaköltöztünk 5 helyett 3-man a házba. Ott már jöttek a problémák. Mindig, DE MINDIG kitalál valamit, hogy igaza legyen, még úgy is, hogy ÉN 12 éves fejemmel észreveszem, hogy ez szánalmas amit mond. Aztán elköltöztünk még egy házba. Ott anyu azt mondta, hogy amikor kicsit átalakították a házat akkor is látta rajta, hogy féltékenykedik, hogy neki sikerül valami. KOMOLY! Már olyanokat csinál, hogy kisebb fokon bántalmazta anyámat, engem fenyeget, hogy egyszer agyonver, ha kiakad akkor toporzékol, üvölt teli torkából, veri a falat, töri a széket, poharat, porcelántányért, és olyanokat csinál velem, hogy egyszer olyan történt velem, hogy bajba kerültem, és nem akartam róla beszélni, és meghallotta ezt amikor beszéltem telefonon, és kérdezte, hogy mi az én nem nem mondtam meg, és mondta,de mond meg én meg mondtam semmi köze hozzá erre kezemnél fogva elrángatott és a fotelban a fülembe 2 cm ről teli torkából ordította, hogy ÚGYIS ÉN GYŐZÖK, NEM GYŐZHETSZ LE ÉN VAGYOK A FŐNŐK, NEEEEM GYŐŐŐŐZHETSZ LEEEEEEEEEE! Én meg visszaordítottam, hogy állj már le! És addig balhézott velem amíg el nem mondtam ... Közbe még, anyukám leveleit olvasgatni akarta, de nem akarta anya és így odadobta neki a kanapéba a telefont megsértődve, miközbe anyától kért segítséget, hogy valamit hagy csináljon a memóriakártyával, meg amikor anyától elkérte a kocsit a nevelőapám (SAJÁT KOCSIJA ANYÁNAK!) akkor mondta anya, hogy neki kell és erre azt válaszolta, hogy Akkor költözzetek el azonnal! Meg nem tankol, ha kell akkor inkább biciklivel megy miközbe anya tarja el őt, kaját vesz neki, fizeti a rezsit, folyton dolgozik, és ha én csinálok valamit amit nem kéne anyával, (Nem nagy dolog, csak annyi, hogy fürdőszobába nem volt törülköző, és ordítottam ki, hogy anyuuu légyszi hozz törülközőt, és nem tudtam, hogy alszik) és leordított másnap, hogy mit képzelek miközbe ő olyanokat csinál vele, hogy fúúúú... Szóval ennyi...
2012. aug. 5. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
az
2012. aug. 5. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
hát az.. -.- szerintem bár én ilyen esetben írok a kamaszpanasznak egy levelet és ő általában segít, hogy mit lehet tenni! írj neki! 14L
2012. aug. 5. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
És az ilyen lesz legjobban felháborodva ha 16 évesen olyat odaversz neki,hogy félnyomorék marad.
2012. aug. 5. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:
De jó érzés lenne -_-
2012. aug. 5. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az apám ilyen idegbeteg állat.
2012. aug. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!