Nálatok meddig marad megrágatlan az új toll vagy cerka?
Figyelt kérdés
Ha új cerkát vagy tollat vesztek, meg szoktátok-e fogadni, hogy "na ezt nem fogom megrágni"?
Meddig bírjátok ki, hogy nem rágjátok meg?
2012. aug. 5. 16:32
1/23 anonim válasza:
Én például nem rágcsálok semmilyen íróeszközt. Meg mást sem, ami nem étel.
2/23 anonim válasza:
én már egyet teljesen megettem a végét is lenyeltem
3/23 anonim válasza:
Szerintem undorító, ha valaki rágja a tollait/ceruzáit... Egyik ismerősöm ezt csinálja, és kvázi hányingerem van tőle!!!
5/23 anonim válasza:
Kb az első használatig XD bár nem szoktam szétrágni csak picit a fogaim közé szorítom, mégis mindig meglátszanak a nyomai :)))) Kiállításokon szoktam gyűjteni reklámtollakat, úgyse tartanak sokáig, szal rajtuk nyugodt szívvel kiélhetem hód hajlamaimat :XDDD
7/23 anonim válasza:
"Nálatok meddig marad megrágatlan az új toll vagy cerka?"
-Amíg oda nem adom az osztálytársamnak...
8/23 anonim válasza:
aki rágja had rágja mert gyakorlat teszi a mestert ugyebár :D
9/23 liliann13 válasza:
az első használatnál tovább sose marad ép. Főleg, ha valamiért ideges vagyok (pl. vizsga) vagy nagyon gondolkodom (keresztrejtvény-fejtés).
10/23 anonim válasza:
nálam ez nem kérdés ez lenne a válaszom mihelyt megveszem és az iskolában használom utána szétrágom unalomból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!