A Teen Wolf-ból Dylan-ről ( Stiles) és Tyler-ről ( Derek) miért van annyi félreérthető és parodizált kép?
Azért, mert ők a legnépszerűbb páros a sorozatban. :) A "parodizált" szerintem nem a megfelelő szó, inkább úgy mondanám, hogy fanart vagy fan picture. Rengetegen rajonganak az ő párosukért, mivel a sorozatban elég sok félreérthető jelenet van köztük, és ez beindítja a slasher lányok/fiúk fantáziáját. (Olyan réteg, akik szeretnek összeboronálni két férfi karaktert egy-egy tv showban.) Persze ezt sokan felháborítónak vagy gusztustalannak tartják, de pl. a Teen Wolfban a Derek/Stiles, vagy jobban mondva "Sterek" már teljesen canon, totál elterjedt, már a készítők és a színészek is tisztában vannak a jelenséggel. :) Olyannyira, hogy vannak olyan nyilatkozatok, hogy a harmadik évadban lehet lesz valami komolyabb a két karakter között. Én személy szerint örülnék neki, mivel tetszik a páros, és a sorozat is egy olyan világban játszódik, ahol totál elfogadott a homoszexualitás (gondoljunk csak Dannyre, vagy amikor a melegbárban voltak és Stiles kiakadt, hogy az apja nem nézte melegnek xD).
Szóval igen, kb emiatt van róluk annyi fanart meg videó. Dylan és Tyler pedig csak öntik az olajat a tűzre, nyilvános fellépéseiken incselkednek a rajongókkal, megfogják egymás kezét, egymáshoz bújnak stb. :D Ez egy olyan sorozat, ahol mindent megtesznek a rajongókért hehe.
Na, remélem segítettem választ találni a kérdésedre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!