Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írnátok olyan idézeteket ami...

Írnátok olyan idézeteket ami a kihűlt barátságról szól?

Figyelt kérdés

Vagyis h csalódtam a régi barátaimban!

Ne írd h google, mert kerestem 20 oldalon keresztül 60féle beírással és sehol sem volt ilyen.

2009. júl. 19. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ordítanék, de nem tudok,

Sírnék, de nem bírok

Bíznék, de nem merek..

Megbízhatatlanok az emberek...

Hinnék neked,de a Kétség él

,egyböl vigaszt nálam Kerestél,

óh, barátság, erre jó vagyok..

Elkeseredett lelket vigasztalok..

Segítenék, de annyit nem érsz,

becsaptál sokszor, de még remélsz,

Szememre hánytál minden hazugságot,

hogy én rózsaszínben látom a világot..

Elvártad,hogy oldjam meg a problémámat,

tegyem jóvá, a jóvátehetetlen hibákat,

Mondd meg , minek nézel engem?!

barátság most összetört bennem.

Ordítanék, de nem tudok..

Sírnék..de nem bírok..

Nem érsz talán annyit nekem,

hogy rád pazaroljam bármely Könnyem..

Nevettünk, sírtunk, de tovább már nem bírom..

Kár is tagadnunk, már rég meghalt a bizalom.

Óh barátság,mi lett belöled..

A múlt hibáit hiába kergeted..

Elrontottam valahol, amit jóvá tenni nem lehet..

Én tudom pontosan hol,de jobb, úgy sem lehetek.

Nézz elöre, Keress mást, Ki segít majd rajtad

.Megváltoztoznom kevés, ahogy te akartad.

Ordítanék,de felesleges.

Sírnék, de nevetséges.

Elég ennyi.

De nem haragszom.

Más lettél. s már nem bírom..

íme a vallomás, nem tudom, hogy szép-e,

De remélem érezhetö benne, egy barátság vége..

Az a barátság, amely abbamaradt, sohasem volt igazi.

Az a barátság, aminek vége szakadhat, sohasem kezdődött el igazán.

Hazudik a tekinteted, minden érintésed, kimondott szavaid, az egész létezésed.

"Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál. "

"Mondhatnám ahogy érzem: egyedül én bíztam benned ezen a Földön és ezért rúgtál belém a földön."

2009. júl. 19. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló vagyok. remélem ilyesmire gondoltál.

egyébként én is negyed óráig kerestem mire ezeket megtaláltam..

2009. júl. 19. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hibáztatni magamat nem fogom, hisz az élet minden perce egy újabb tanító pofon, minden újabb méter egy újabb mérföldkő..

Minden újabb csalódás egy újabb lépés,

S mikor az ember majd felnő, mitől a fejük fölül eltűnik a ködfelhő,

És megtanul tisztán látni, kevésbé kedvelt szemet szúró féllel is emberien bánni, bár az embertelenség határa mára már határtalan..tarts be egy-két szabályt és az életed nem lesz szabálytalan.

Ellenség, jóbarát, Végeztem veletek; Senkit nem gyűlölök, Senkit nem szeretek.

Nem egy igazi arc, amit rajtam itt látsz, csak egy póz és egy maszk, éppen az amit vársz...te is így élsz, álarcban jobban jársz...

Kívül semmit sem látsz, rejt a maszk és a máz...félek úgy ahogy más, titkom van talán száz...te is úgy élsz...úgy mint én, úgy mint más...

Megy az iszonyú harc, lelkünk csupa közöny...kívül nevet az arc, belül pereg a könny..

Az adás és az elfogadás után a szeretet iskolájának talán legnehezebb tantárgya az elengedés művészete. Elengedni mindent és mindenkit, akiket valaha szerettünk, és hinni, hogy a lélek szabadságában örökre együtt maradunk.

Nem tudom miért tetted,E barátságot nem szeretted?Én rontottam el valamit?Vagy találtál helyettem valakit?Fáj nagyon amit velem teszel,Inkább felejts el!Nem szeretsz, érzem, ne is tagadd,De egyet kérek, titkaimat senkinek ne add!Ebből is volt már konfliktusunk,Már akkor éreztem, hogy hamarosan megint veszekedni fogunk.Nem vagyunk mi már barátok,Majd keresni fogok.Lehet, hogy őszintébb barátra lelek,És jobb lesz ha nélküled élek.

2009. júl. 19. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2009. júl. 19. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
"A barátság aranykötél,mely ha elszakad,megkötni ugyan meglehet,de a csomó örökre megmarad."
2009. júl. 19. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt a kedvencem sokáig:

Az állat önzetlen és önfeláldozó. Szeretetében van valami, ami szíven ragadja azt, akinek gyakran van alkalma az ember könnyelmű barátságával és nyomorúságos hűségével találkozni.

2009. júl. 19. 23:24
 7/7 anonim válasza:
87%

Mit gondoltam? Azt hittem,ő végre az aki megért. Aki minden hülyeségem ellenére se hagy magamra. És mi lett? Magamra hagyott...Pedig azt hittem barátok vagyunk.Hogy fontos vagyok neki,mint barát. Se többként,se kevesebbként. Csak én is számítani akartam a többiek között. Én is akartam valaki lenni neki az életében.De azt hiszem sokat kértem.Ő nem az az ember akinek rám van szüksége. Ő más...Ő neki olyan kell,aki nem sértődik be minden beszólásán,aki nem húzza fel magát a baromságain. Neki nem az én barátságom kell. Neki másé. Olyané kell neki,aki jobban megérti,aki nem hisztizik és nem nyávog. Aki szót fogad neki. De ez nem én vagyok.Én nem számítok neki. Én csak egy vagyok a sok barát közül,míg nekem fontos részét tölti be az életemnek.

remélem segíthettem :D :)

2013. ápr. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!