Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Strandon a vízbe be szabad...

Strandon a vízbe be szabad menni ha van rajtad röviújjúpóló?

Figyelt kérdés
Nem akarom h leégjen a hátam és ezért gondoltam h nem veszem le e pólómat csak nem tom h bengednek-e a vízbe

2012. aug. 4. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, persze. A gyerekeim is általában hosszú ujjú fehér ingben mentek be ilyen égető napon, még gallér is kell, hogy a nyaka ne égjen. Semmiképp nem szabad leégni, jó hogy vigyázol. Jó lubickot!
2012. aug. 4. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,muszáj vigyáznom mert ha leég a hátam az nem valami kellemes főleg éjjel mikor alszom
2012. aug. 4. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
én is a gyerekeket polóban engedjük be bár főleg a kicsit a nagynak jó bőre van mint nekem nem ég le csak barnul. Kalapot is szoktam rájuk adni-naptej és mehet a pancsizás-bár én nem szeretek strandolni alakom miatt, de megyünk hisz ők élvezik...
2012. aug. 4. 14:14
 4/4 radír67 ***** válasza:
Én is mindig pólóban strandolok, de egyszer az egyik strandon csak fehér pólót engedtek meg, azt is úgy, hogy akkor vettem fel tisztán. És előtte az úszómesternek is kellett szólni.
2012. aug. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!