Szerintetek ez ciki? (Bővebben lent! )
OMG te elég nyomi lehetsz már megbocsáss szerintem még a böcsibe van a helyed én 14 vagyok és ilyenkor már rég a paizással foglalkozok nem a barbie magazinokkal és ezt te egyedül megveszed és mindenki full normálisan néz rád ??
Vagy a szüleid ezt természetesnek látják XdDD fú ennyi szánalmas embert -.-
Utolsó válaszadó nagyon kemény. Tudod, cicám, nem az a baj, hogy te mit csinálsz, hanem hogy milyen stílusban állsz másokhoz.
Kérdező - a Barbie műanyag szépségideálja nem áll messze a szimpla divatmagazinoktól, ami már MENŐnek számít, a Winx meg a Witch később kezdődött, mint amikor még belenőhettem volna, de amennyit tudok róluk, vannak ennél színvonaltalanabb mangák, animék, amik szintén nagyon MENŐk.
Szóval tegyél rá magasról, mi menő és mi nem az. A nővérem simán végignézegette velem a Nickelodeon rajzfilmkínálatát, mikor 8-12 voltam, pedig tíz évvel idősebb nálam. És mielőtt az utolsóhoz hasonló beszól, hogy milyen gáz a nővérem... egyvalamit mondhatok: ettől nem maradt le semmiről. :P
Köszi a válaszokat!
Utzolsó előtti válaszoló: Hát a szánalmas inkább te vagy! -.- Bár elég fake-nek tűnsz! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!