Mit tegyek? Féltékeny vagyok a legjobb barátnőm másik legjobb barátnőjére!
Elsőre lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés. Ezért bocsi.
Szóval, két legjobb barátnőm van.(ők mindketten az osztálytársaim)És az egyiknek van egy másik legjobb barátnője még általánosból.(aki mellesleg most az évfolyam társunk) Suliidőben a délelőttöket leszámítva ők ketten mindig együtt vannak mivel ugyan olyan sportra járnak, és még közel is laknak egymáshoz.
Tehát ő vele rengeteget van együtt és velem sokkal kevesebbet, és én erre nagyon féltékeny vagyok:'(. Bár amikor csak tudunk mi is sokat vagyunk együtt, de szinte sosincs ideje, sose ér rá semmire sem.
Kezdek nagyon félni,hogy nem szeret annyira.:/ Pedig ő is azt mondta, hogy a legjobb barátnője vagyok, és suliidőben még "lelkiztünk" is, hogy ő pedig az én másik legjobb barátnőmre féltékeny , mert nagyon sokat vagyok vele és fél ,hogy elvesz tőle.( de én is ugyan ezt érzem visszafelé) De nem tehetek mást minthogy vele vagyok, mivel ő nem ér rá.
Elég bonyolult:S.
Mit tegyek? Emiatt sokszor nagyon ideges vagyok.:S
Vélemény? Ötletek? Segítség?
köszi...
a feltekenység egy olyan erzés , amelyet csak az idő tud elmulasztani, tehat minnel jobban el kell nyomni.
Es mivel meg is beszeltetek a dolgot , ezert már ezt a tippet se lehet mondani
u.i: ismerős helyzet
sok sikert:)
már annyira eltávolodtuk bnőmmel a 3. Miatt h már nem vagyok az :D
szóval en rosszul jöttem ki a dologbol:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!