Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg gáz a dögcédula?

Joker77 kérdése:

Tényleg gáz a dögcédula?

Figyelt kérdés

Szerettem volna venni magamnak egyet de mondom először kicsit utánna olvasok hogy mi a fő vélemény róla!!

Mondhatom ledöbbentem, ugyanis a legtöbb az hogy akinek van az "Keménynek hiszi magát" meg hasonlók!!

Az még csak fel se merül valakiben hogy tetszik az embernek és azért van!!Nekem tényleg tetszik nem pedig azért vennék hogy én mégis milyen kemény vagyok!!

De ennyi negatív vélemény után szerintem el tudok élni nélküle.

2012. aug. 3. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Dögcédula a katonáknak van ugye.Viszont az ilyen utánzatok(és még egy csomó jó cucc) nagyrészt ezeken a rózsaszín pólós feszülős gatyás homárokon van,vagyis úgymond automatikusan(normálisabb körökben) szégyenlistára kerülnek ezek a dolgok.Még normálisabb körökben viszont egy-egy tárgy miatt nem b.ziznak le senkit.Viszont ilyen viszonylag kevés van.
2012. aug. 3. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, ezzel az lehet a baj, hogy ez egy jelkép. Egy kemény harcokat és a háború borzalmait megjárt katona jelképe, amit a legtöbb fiatal srác, aki divatból viseli, el sem tud képzelni...

Amikor valaki, aki még csak sorkatona sem volt, dögcédulát hord, az nekem olyan, mint amikor egy magát nagy-Magyarország jelképekkel teleaggató fiatal azt sem tudja, mikor történt Trianon...

2012. aug. 3. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
ÉN nem tartom olyan homárnak magam mint amit mondtál mert nem is vagyok az, és nekem ez tényleg egyszerűen csak tetszett semmiféle más szándékkal nem akartam venni de végülis van benne alami amit írtatok ugyhogy elleszek én nélküle
2012. aug. 3. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltam,hogy homár lennél.
2012. aug. 3. 18:28
 5/5 anonim válasza:
fiú vagyok nekem is van 2 nem gondolnám hogy b__i vagy sőt adom a véleményt hogy jó és még a lány barátaimnak is van mert nekik is tetszik szóval sz*rj bele az egészbe!
2013. máj. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!