Tudnátok nekem olyan zenéket linkelni ami tanuláshoz jó?
Figyelt kérdés
Vagyis olyan zenéket amiben nincs szöveg, nem beszélnek benne.2012. aug. 3. 00:29
1/3 Mészáros Benjamin válasza:
Nem kell olyan zene amiben nem énekelnek.csak halkan kell szólnia és az is fontos hogy ne legyen pörgős zene.Pl.: Bertycox - The Signal (ez az én kedvenc zeném nekem segítt ellazulni)
Dj Meg -Make your movie
Guru josh project - Infinity
Flipsyde - happy birthday
Fort Minor - remember the name
Seven - army of the pharaos
Ezeket bátran hallgathatod de HALKAN nem hangosan és még azt szerettem volna hogy ne halgass olyat amin rabul ejt és elgondolkodtat és megindíttja az érzéseid.Nekem ezek a zenék jöttek be a tanuláshoz.Amint lesz gépem küldök egy privátot benne egy zenével ami télleg jó erre a célra!Reméllem tudtam segitteni :)
2/3 Mészáros Benjamin válasza:
Vangelis - Chariost of fire ezt előbb elfelejtettem
3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2012. aug. 5. 01:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!