Októberbe töltöm be a 13-at. Elsőnek járok egy fiúval, Ő megakart csókolni, én meg nem tudom, hogy vissza-e csókoljak? Nem egy kicsit korai?
Már az korai, hogy ilyenkor barátod van.
De ezt csak te érzed. Ha szeretnél vele csókolózni, akkor hagyd magad.
Szia.
Én is októberben töltöm be a 13-at, kb. én is így vagyok vele mint te.. Csak nem járok egy fiúval.
Ott van a lehetőség, és visszautasítom, félek attól, hogy megtudják a szüleim, anyunál nem is lenne nagy gond apunál sem, nem nagyon foglalkozik ilyenekkel.. De akkor sem akarom elmondani, és így én nem is járok senkivel.. Aztán, utána mindig megbánom, sírok is sokat.. Meg stb..
A csókkal kapcsolatban, nem olyan korai, hiszen már kamaszodsz. ;) Ha te is akarod akkor semmi akadálya. Ha nem akarod, akkor viszont mond meg neki.. hogy nem és kész..
Én az idei táborban csókolóztam egy fiúval, akivel nem jártam, meglepődtem hogy megcsókolt, mivel felelsz vagy merszeztünk, de nem volt feladata, egyszer csak odajött mondta, hogy hamár az Xy-nal nem csókolózok akkor így jártam, se szó se beszéd megcsókolt, tetszett a fiú, ezért visszacsókoltam.. Ezt te érzed. ;)
Sok sikert.. Kissé későn, írtam, azért érdekelne, hogy mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!