Igaz, hogy idén ez lesz az eddigi legnagyobb vihar? Tegnap hallottam, hogy mai vihar lesz az eddigi legnagyobb vihar idén. :S
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 16:38
2/13 A kérdező kommentje:
Nálatok már volt?:O
de jó nektek,én már alig várom,hogy Gyöngyösre érjen a vihar,imádom:P De még a szél épp hogy fúj,bár már kezd borulni:D
2009. júl. 18. 16:57
3/13 anonim válasza:
nálunk már csak a szél garázdálkodik és a felhőket kergeti..előző válaszadó vagyok..:)
4/13 anonim válasza:
Szerintem lesz ennél nagyobb.
Augusztus 20 volt szép, azt hiszem 2 évvel ezelőtt.
Itt már járt, már vége, de azért jó hideg van. :)
5/13 anonim válasza:
Vihar?? Nállunk csak enyhe nyári szellő van.:D
Ide szerintem úgy sem ér el, Debrecenben soha. :Đ
6/13 anonim válasza:
nálunk most akkora volt! mindent felborított, alig lehetett látni
8/13 anonim válasza:
ittsincs semmi, debrecentől nem messze vagyok most én is.
...tikkasztó meleg
9/13 anonim válasza:
Nálunk be van borulva egy kicsit fúj a szél de még vihar nincs. Pedig úgy szeretnééém! Szekszárd
10/13 anonim válasza:
Cegléden már kb 1,5 órája csak dörög az ég és néha esik az eső..deh attol meleg van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!