Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? összehozzam a...

Mit csináljak? összehozzam a bnőmmel vagy ne?

Figyelt kérdés

bevoltamrugva és az eggyik pasinak aki tetszik elmondtam h tetszik a bnőmnek..és kiderült h a pasinak is a bnőm..

De a pasi nekemis tetszik nagyon:(..nemnaon tudnám evislni hogy elöttem legyenek eggyüt:(

2009. júl. 18. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem van egy srác aki tetszik neked,meg a barátnődnek is.Te elmondtad a srácnak h a barátnődnek tetszik,és az is kiderült h a srácnak is tetszik a barátnőd.Ugye jól értem?

Hát figyelj,ha te nem tudnád elviselni,akkor ne szólj.Egyébként meg ha az a sorsuk,hogy egymásra találjanak akkor egymásra fognak találni.Inkább maradj ki ebből,hiszen ha valamelyikük akar valamit a másiktól majd lép.De lehet,hogy nem lesz semmi,és akkor neked sem lesz rossz.:)

2009. júl. 18. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Jól érted:)

de ezis azért van mert ha tetszik egy pasi mindent összezagyválok csak hogy beszélhesek vele..:(

2009. júl. 18. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta a pasi, hogy neki is tetszik a barátnőd, de arra nem tért ki, hogy Te is tetszel neki, akkor nyugodtan összehozhatod őket. Ha hallgatsz róla, mit nyersz vele, ha nem Te jössz be neki?
2009. júl. 18. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Maradj ki ebből!

Ha akarnak összejönnek ha nem nem...De ne avatkozz bele,majd ők eldöntik mi legyen.

Te pedig felejtsd el a srácot,mert ezek szerint ez egy egyoldalú szerelem!

2009. júl. 18. 17:02
 5/5 anonim válasza:
Eleve miért mondtad el tetszik a barátnődnek? És ha már elmondtad, akkor összehozhattad volna őket, mivel kiderült h te nem jössz be neki....
2009. dec. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!