Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookos oldalam nézettségét...

Facebookos oldalam nézettségét hogy lehet felvinni?

Figyelt kérdés
Ugye kiirja hogy hány lájkja van, és hogy ennyi meg annyi ember beszél róla. És az utóbbi mindig csak megy le és azt szeretném felvinni valahogy. Ötletek?:\ Pls.
2012. aug. 2. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg az ismerőseidet, hogy lájkolják. Próbáld meg reklámozni, illetve a linkcserézz más oldalakkal! Remélem segítettem. :)
2012. aug. 2. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
neméppen:D lájkom az van 24ezer. de a nézettsége megy le. már 10.134.. pedig 44ezer nézettsége volt :\
2012. aug. 2. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
jó, csak egy ötlet volt :D
2012. aug. 2. 16:09
 4/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj újítani találj ki valami joot újat ami semmilyen másoldalon nincs és amit szeretnek az embere és amik érdeklik őket olyanokat rakj ki..remélem segített a válaszom valamennyire ..nekem is van egy oldalam csak nem ennyi lájkos:DD
2013. jan. 1. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!