Ki írta ezt az idézetet?
Figyelt kérdés
"megpróbálni elfelejteni valakit akit szerettél olyan mintha megpróbálnál emlékezni valakire akit soha sem ismertél"2009. júl. 18. 14:06
3/5 anonim válasza:
Hitler ???????????? te most ugye viccelsz.
xD na jó nem szólok bele mert igazából gőzöm sincs de azta rohadt bocs légyszi ne pontozz le mert ez nem vmi értelmes válasz de ledöbbentem xD
4/5 anonim válasza:
elképzelhető, egy csomó helyen látom ezt az idézetet.. de érdekes módon akitől származik annak a neve nincs feltüntetve:P vajon méér.... :D
5/5 anonim válasza:
rákerestem a google-ben, de sehol se látok nevet, hogy ki írhatta volna, tehát szerintem ez egy anonim idézet, szóval pl egy átlagos ember írhatta, és valaki lemásolta, és így tovább és így tovább... sok ilyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!