Mxxx kérdése:
Ki használja még a myvip-et? :D:D:D:D
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 00:18
1/11 A kérdező kommentje:
xDDDDD
2012. aug. 2. 00:21
3/11 A kérdező kommentje:
jaja :D
2012. aug. 2. 00:46
4/11 anonim válasza:
De végülis ,ha szerencsétlenek országuk nincs, most már legalább van egy saját honlapjuk, amit szerintem már a készítők is elhagytak..
5/11 A kérdező kommentje:
jaja..sztem is, teljesen kihalt... én elfelejtettem a jelszavam.. majd 20 próba után bejött hogy a születési dátumom... xD.. azóta ( több mint fél éve ) nem néztem meg xD :D:D
2012. aug. 2. 01:16
6/11 anonim válasza:
Néé' már, innen is törölték egy válaszomat.. A kis sunyi buckalakók..-_- Pedig én csak az igazságot írtam!xD
7/11 A kérdező kommentje:
:D:D:D innen IS? :D
2012. aug. 2. 17:46
8/11 anonim válasza:
Jajahm. Megakarják gátolni, hogy terjesszem csodás és gyönyörű válaszaimban az igazságot..:D
9/11 A kérdező kommentje:
nekem meg a kérdéseimet törli állandóan :D:D
2012. aug. 3. 01:03
10/11 anonim válasza:
Fogjunk össze együtt, akkor a gyakori kérdések szabályzata ellen!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!