Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Éltél már át természeti...

Éltél már át természeti katasztrófát?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyet?
2009. júl. 18. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Igen az infotanárom szájszagát, brutális volt.
2009. júl. 18. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kint voltam 2006-ban a tüzijátékon amikor lecsapott a vihar. Elég durva volt, főleg a váratlansága és az ereje, bár én szeretem a viharokat főleg testközelből.
2009. júl. 18. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

a 2006-os tűzijátékon én is ott voltam :-)

akkor durva volt, de így visszagondolva szép emlék :D

2009. júl. 18. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha menekülni golflabdányi jégdarabok elől be a házba annak számít, akkor igen.
2009. júl. 20. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2006-os tüzijáték, és rá majdnem 1 évre júliusban volt egy vihar, az is az utcán ért utol, hatalmas nagy port kavart a szél, alig lehetett levegőt kapni, ekkor jobban bepánikoltam, mint a tüzijátéknál, mert soha nem láttam ekkora port, vagyis inkább a portól nem láttam semeddig és ez nagyon durva volt számomra.
2009. júl. 20. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kisebb koromban hazafele menet, egy kisebb tornádó kapott el, elég erős port hozott magával, meg engem is majdnem felkapott. Persze ez nagyon kicsi volt de 11 évesen azért kicsit megijedtem, és cipőmből meg a zsebeimből fél kiló homokot önöttem ki otthon utánna:D
2009. júl. 20. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Felhőszakadástól nagyobbat még nem.
2009. júl. 29. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

tyhuuu többis:S

Egyik egyszer a normafánál egy hatalmas jégvihar,kocsiba voltam,majd összeszartam a magam.Hatalmas jégdarabok 10percig ugykopogtak mint állat.pár helyen leis jött a festék.Anyukám kocsijával.Örült neki 19/F

A másik a tüzijáték nekem is.Otthon nyitva hagytam az ablakokat,szaladtam haza de nemtudtam mert ugyesett az eső és ugyfujta szél hogy nemláttam semmit:S

Aztááááán.....mást nemnagyon..ja egyszer az autonkra esett egy nagy faág dee megusztuk csak az autoban lett 300 ezres kár

2009. nov. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!