Ti is rájöttetek már arra hogy teljesen egyedül vagytok?
Nekem van igaz barátom!
Elfogad olyannak amilyen vagyok, és fordítva.
Feltétel nélkül kölcsönösen segítünk egymásnak ha valami probléma van.
Golyót kapnék érte és ő is értem.
Néha legyűt hajtjuk a csajokat de nincs közösködés (nem vagyunk eszkimók)!
Ettől függetlenül, bizonyos álláspontokban vagy gondolkodásmódban néha nagyon egyedül érzem magam.
Valahol mindenki egyedül van.Szerencsés,aki nem így érzi.
Nekem is voltak "igaz" barátaim,akik valahogy elkoptak,amikor megromlott az életem./Válás.anyagi gondok,munkahely elvesztése.../Amíg futott a szekér,soha nem éreztem magam egyedül.Naivan később is úgy gondoltam,hogy a barátok mindig barátok maradnak.Már jobb az életem,de nem vágyom barátokra - se régiekre,se újakra.Nincs öröm,nincs csalódás.És úgyis mindig csak magadra számíthatsz.
Én nem érzem magam egyedül. Barátaim vannak, inkább egy igazán jó. Nem tudom, meddig fog tartani, mert voltak olyan barátaim, akiket a legjobbnak tartottam, és ma már nem is beszélünk.
Viszont van családom, ők mindig mellettem fognak állni.
Meg annnyi ember van, mindig kialakulhatnak új kapcsolatok.
Lehet, hogy holnaptól már nem leszel egyedül.
De ha nagyon rosszul érzed magad emiatt, szerintem egy vallás is segíthet. Nem az ilyen hülye szekták, hanem egy olyan, amivel tényleg tudsz azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!