Milyen tetoválást, és hol?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy most jönni fognak a kommentek, hogy azt nekem kell tudnom, hogy mit akarok, meg ha nem tudom, akkor ne is csináljak, meg hogy tudom e, hogy az egy életre ott marad, ezekkel természetesen tisztában vagyok. Nagyon megtetszettek az utóbbi években a tetoválások, csak az ilyen kisebb, szolidabb tetkók, lányokon, és most, hogy 18 lettem én is nagyon szeretnék magamra tetoválni valamit, de nem tudom, hogy mit, hiába töröm a fejem. nem ilyesmit akarok, hogy pl egy családtag arcát magamra tetoválni, persze jó, ha az a bizonyos tetkó valahol a részem, és engem szimbolizál, de semmi ilyesmi nem jutott eszembe. a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mit csinálhatnék, és hova? tetszenek az ilyen kis szövegek is, meg olyan dolgok, amik valami jópofa, vagy tanulságok dolgot szimbolizálnak. segítsetek! ha tudtok, linkeljetek képeket, előre is köszi:)2012. aug. 1. 19:52
1/2 anonim válasza:
Mi pl.a hobbid?Sose akartam de az utóbbi időben egyre jobban agyalok egy tetkón.Ha csináltatok biztosan valami geek stílusú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!