Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül az sms egy...

Mennyibe kerül az sms egy telenoros mobilról vodafonosra küldve?

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
www.telenor.hu
2012. aug. 1. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
azért irtam ki a kérdést mert már megnéztem ezt az oldalt és nem találtam meg az sms díját csak mindenféle sms-s előfizetéseket!
2012. aug. 1. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:

A saját díjcsomagodat kellene megnézni, mert előfizetésesből is és kártyásból is van rengeteg más-más díjazással...

Így általánosságban megadva nem mész sokra a válasszal.

2012. aug. 1. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem! Engem a kártyás érdekelne hogy úgy általánosságba mennyibe kerül
2012. aug. 1. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:

18654Ft + ÁFA

Ha nem mondod meg milyen díjcsomagot használsz, akkor senki nem tud jó választ adni. Ha meg már tudod, akkor Te magad is megnézheted a Telenor honlapján. Ennyire ne legyél lusta, ne várd, hogy mindenki a szádba rágjon mindent. Ráadásul még gyorsabb is, mint itt várni a válaszokra..

2012. aug. 1. 18:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen díjcsomagom van . Csak azt hogy feltöltő kàrtyás . Nem én vettem ezt a telefont hanem kaptam . És mint már mondtam engem az érdekel hogy àtlagosna mennyi . Pl. 40 forint .
2012. aug. 8. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!