Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mégse vagyunk "barátok"?

Mégse vagyunk "barátok"?

Figyelt kérdés

Mostanában volt a névnapom,és az egyik ismerősöm (aki a barátjának nevez mindig stb) elfelejtett felköszönteni. Nem is esne rosszul,ha ez az ismerősöm nem lenne ünnep mániákus. Mindig minden ünnepet ami neki fontos (névnapja,szülinapja) elvárja hogy felköszöntse mindenki. Én amikor neki volt születés vagy névnapja felköszöntöttem...most neki kellett volna,de mégsem...

Lehet hogy én gondolom rosszul,de jelen pillanatban úgy érzem hogy nem is a barátom, csak 1 "lelki szemetesláda" vagyok neki :(

2009. júl. 17. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Mit számít , hogy felköszönt vagy nem , az nem jelent semmit , ugyan olyan nap mint a többi nem tudom mit kell túlreagálni. Szerintem attól még ugyan úgy lehet a barátod, ha felköszönt ha nem.
2009. júl. 18. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem is rosszul esik, ha az, akinek azt hittem fontos vagyok még ennyit se tesz meg..:(

ellenben nekem is sim án kiszaladhat a fejemből. szerintem később biztos ad vmi ajándékot vagy hasonló, ha nem, akkor csak azért, mert szégyelli magát... szerintem ettől még lehettek jó barátok:)

2009. júl. 18. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!