Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem megy a tanulás. Ti hogyan...

SnooPy10 kérdése:

Nem megy a tanulás. Ti hogyan szoktatok tanulni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Én most megyek 12.-be és hamarosan itt az érettségi....és mivel biosz tagozatos vagyok a tanárom versenyre akar küldeni....

Már csak egy hónap és itt a suli, de még bele se kezdtem...kérlek segítsetek, ti hogyan szoktatok tanulni?

Előre is köszi :D

2012. aug. 1. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, ha közvetlenül lefekvés/alvás előtt nézed át az anyagot, az agyad alvás közben is dolgozza föl az infót, így könnyebben megjagyzed az agyagot. Lehet, hogy az egész kamu, de érdemes egy próbát tenni.
2012. aug. 1. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet benne valami, mert amikor én este tanultam akkor reggelre mindenre emlékeztem és sokkal hamarabb meg is jegyeztem.
2012. aug. 1. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtutibb ha a könyveket a párnád alá teszed és alszolrá egyet reggelre mindent tudni fogsz.:))
2012. aug. 1. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:

08-01 22:59

Nekem is ezt tanácsolták, de szerencsére még nem volt rá szükségem :)

2012. aug. 9. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!