SnooPy10 kérdése:
Nem megy a tanulás. Ti hogyan szoktatok tanulni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Én most megyek 12.-be és hamarosan itt az érettségi....és mivel biosz tagozatos vagyok a tanárom versenyre akar küldeni....
Már csak egy hónap és itt a suli, de még bele se kezdtem...kérlek segítsetek, ti hogyan szoktatok tanulni?
Előre is köszi :D
2012. aug. 1. 08:24
1/4 anonim válasza:
Én azt hallottam, ha közvetlenül lefekvés/alvás előtt nézed át az anyagot, az agyad alvás közben is dolgozza föl az infót, így könnyebben megjagyzed az agyagot. Lehet, hogy az egész kamu, de érdemes egy próbát tenni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem lehet benne valami, mert amikor én este tanultam akkor reggelre mindenre emlékeztem és sokkal hamarabb meg is jegyeztem.
3/4 anonim válasza:
A legtutibb ha a könyveket a párnád alá teszed és alszolrá egyet reggelre mindent tudni fogsz.:))
4/4 anonim válasza:
08-01 22:59
Nekem is ezt tanácsolták, de szerencsére még nem volt rá szükségem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!