Londonban élők segítségét szeretném kérni!? Részletek lentebb!
Figyelt kérdés
Akik Londonban élnek már egy huzamosabb ideje, szerintetek 18 évesen, angol nyelvtudással és emeltszintű érettségivel (nem tudom hogy ez számít-e valamit de az érettségimet az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban végeztem ami Szeged legjobb gimnáziuma)mit lehet elérni Londonban? Mennyire egyszerű munkát találni? Lakást (nem túl nagyot, kb. 1 kis háló, 1 pici konyha és fürdőszoba semmi több) tudok bérelni az ottani fizetésből London bármely részén? Tudom, érdekes kérdés de Londonban a magánnyomozás mennyire elterjedt? Szóval úgy értem hogy az ember akit keresek tudom a nevét, születési dátumát, születési helyét, fényképem is van róla és teljesen biztos hogy Londonban lakik (ezt így tudom hogy furcsa kérdezni de tényleg nagyon fontos lenne)? Ja és egy plusz infó: nem tudom lényeges-e de lány vagyok.2012. aug. 1. 01:16
1/1 anonim válasza:
Szia! Ezen az oldalon elég sokat megtudhatsz a kint élésről: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!