Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátnőmnek?

Mit vegyek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Megyek hozzá egy hétre Miskolcra, most találkozunk először, 3 éve vagyunk barátok, idáig csak skypeoltunk. Csomó mindent fogunk csinálni, buli, koncert, bobozás, strand, csatangolás, megyünk az kilátózni az Avasra, Lillafüredre, barátainak bemutat... szóval minden jó. Nagyszülei(velük él) is nagyon várnak, már kérdezgették, hogy milyen kajákat nem szeretek, nagyon aranyosak :) Egyértelműnek tartom, hogy veszek neki, és a nagyszüleinek is ajándékot. A nagyszülőknek már tudom mit, de a barátnőmnek sajnos halvány lila gőzöm sincs :( 17 évesek vagyunk mindketten egyébként. Köszi előre is!
2012. júl. 31. 17:53
 1/6 anonim válasza:
Ha szereti az ékszereket, vegyél neki vmien Swarovski fülbevalót. A lányoknál mindig bejön az ékszer, ezzel nem tudsz mellé nyúlni sztem. És am nem is drágák: ien 1500-2000 Ft-ért már tudsz venni. :)
2012. júl. 31. 18:13
 2/6 anonim válasza:
viragot is vigyel mert az mindig bejon.:)
2012. aug. 1. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Utolsó, a virág nem jönne ki hülyén úgy, hogy én lány vagyok? :D
2012. aug. 2. 00:54
 4/6 anonim válasza:
ja bocs.:DDD
2012. aug. 2. 12:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi gáz.. :D
2012. aug. 2. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Küldtem privit (ha még nem késő ...), nézd meg!
2012. aug. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!