Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Így jártam anyátokkal kérdés!...

Így jártam anyátokkal kérdés! (? )

Figyelt kérdés
szóval az 5. évad vége felé marshall és lilly elhatározza hogy csak akkor kezdenek bele a baba projektbe, ha meg találják az 5. alteregót is (barney-ét). de az egyik előző részben már megtalálták, amikor lily elment nőgyógyászhoz, és az a nőgyógyász úgy nézett ki mint barney.. akkor ez most baki, vagy én értettem valamit férre?
2012. júl. 31. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
én is gondolkoztam már ilyenen és sajna vannak ilyen bakik de ez asszem pont nem az mert asszem elhatározták aztán ott van a nőgyógyásznál lily és barney altaragója is aztán sokáig próbálkoznak és semmi asszem egy kicsit abbahaggyák aztán ujra próbálkoznak de az is abbamarad mert meghal marshall apja vagy nem tudom :d
2012. júl. 31. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
de ezzel a nőgyógyásszal előbb találkoznak.. talán a 3. évadban..
2012. aug. 1. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!