Van valaki aki vásárolt Magic-World kupont?
Szia,
Én vettem sajnos kettőt is, egyet anyukámnak komplett renoválásra kb. 10.000 Ft -ért , magamnak meg 5 alkalmas alakformálót, 3 szor voltam ott, minden rendben volt, augusztus 20-i hétre lett volna még 2 alkalmam, DE anyukám múlt héten ment, és hűlt helye volt a cégnek, megszűnt!!!! Volt itt mégegy topic, amiben erről írtak, de már nem találom, állítólag feljelentés is van már.....Veled mi történt?
Sziasztok! Én vettem egy 24 alkalmas kezeléscsomagot és a felét jártam le. Az egyik alkalommal mikor mentem már nem volt ott senki. nem tudom mit lehet tenni. Esetleg egy levelet megérne a Fogyasztóvédelem felé.
A másik bejegyzést én sem találom.
Én nem vagyok fent a Facebokon de lehet, hogy ott is érdemes lenne kiírni valami üzenőfalra. Egyéb ötlet?
Sziasztok! Én sem vagyok facebook-os, ezért nem tudom, hogy fent van-e a téma. Annyi infót kaptam, hogy itt lehet bejelentést tenni: XI. ker Rendőr Kapitányság,
Erdélyi Orsolya, 06/ 1-381-4300 és itt lehet fórumozni: [link]
Még gondolkodom a feljelentésen, mert nekem az sok idő, nem biztos, hogy megéri. Persze jó lenne, ha nem úsznák meg szárazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!