Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valaki aki vásárolt...

Van valaki aki vásárolt Magic-World kupont?

Figyelt kérdés

#magic-world
2012. júl. 31. 12:46
 1/4 anonim válasza:

Szia,

Én vettem sajnos kettőt is, egyet anyukámnak komplett renoválásra kb. 10.000 Ft -ért , magamnak meg 5 alkalmas alakformálót, 3 szor voltam ott, minden rendben volt, augusztus 20-i hétre lett volna még 2 alkalmam, DE anyukám múlt héten ment, és hűlt helye volt a cégnek, megszűnt!!!! Volt itt mégegy topic, amiben erről írtak, de már nem találom, állítólag feljelentés is van már.....Veled mi történt?

2012. aug. 2. 14:46
 2/4 anonim válasza:
Szia! Na, én is jól megjártam! Pénteken akartam beváltani 1 kupont, a cégnek hűlt helye, az ingatlan kiadó/eladó. Felhívtam az ingatlanos telefonszámot, mondta a hölgy, hogy a szépségszalonosok eltűntek, már foglalkoznak az üggyel a rendőrségen. Szerinted mit lehet tenni? Üdv, J.
2012. aug. 6. 09:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én vettem egy 24 alkalmas kezeléscsomagot és a felét jártam le. Az egyik alkalommal mikor mentem már nem volt ott senki. nem tudom mit lehet tenni. Esetleg egy levelet megérne a Fogyasztóvédelem felé.

A másik bejegyzést én sem találom.

Én nem vagyok fent a Facebokon de lehet, hogy ott is érdemes lenne kiírni valami üzenőfalra. Egyéb ötlet?

2012. aug. 7. 19:29
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok! Én sem vagyok facebook-os, ezért nem tudom, hogy fent van-e a téma. Annyi infót kaptam, hogy itt lehet bejelentést tenni: XI. ker Rendőr Kapitányság,

Erdélyi Orsolya, 06/ 1-381-4300 és itt lehet fórumozni: [link]

Még gondolkodom a feljelentésen, mert nekem az sok idő, nem biztos, hogy megéri. Persze jó lenne, ha nem úsznák meg szárazon.

2012. aug. 8. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!