Miért tart ennyi ideig egy felújítás?
Figyelt kérdés
Most olvastam ezt a cikket, és teljesen ledöbbentem, hogy ez még mindig tart. A környéken lakom és évek óta folyik a munka, de én azt hittem már készen van. Ezt sosem értettem. Most a házunkban is kiírták hogy felújítás miatt nagy zaj lesz, június elejétől szeptember végéig. És az csak egy lakás! Mi a túrót lehet ennyi ideig kotlani? Egy lakásnak maximum két hetet adnék hogy elkészüljön, és abban már benne van a ragasztások száradása és egyebek is, ameddig esetleg állnia kell a munkának. Ha valami jól meg van szervezve, kizárt hogy ennyi ideig tartson. Világosítsatok már fel légyszives!
2012. júl. 30. 21:05
1/2 anonim válasza:
Heló, ez itt Magyarország. Amerikában három hét alatt felhúznak egy több szintes luxuslakást, amíg itt csak b*szakodnak.
2/2 anonim válasza:
Ha már egyszer sokba kerül, akkor tartson sokáig, hogy ne tűnjön annyira fel, hogy mire megy el a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!