Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mely szervezethez vagy kihez...

Mely szervezethez vagy kihez lehet fordulni, kinek lehet írni hibás készülék cseréléséhez vagy pedig a pénz visszakapásához?

Figyelt kérdés

Kaptam egy új telefont(smart 2),ami még egy hónapja sincs meg de időközönként kikapcsol,csak úgy lehet visszakapcsolni ha kiveszem az akksit.Ilyenkor újra vissza kell állítani az időt stb.Az a probléma vele hogy bármikor kikapcsolhat amikor szükségem lehet rá.Akitől kaptam a telefont visszavitte a szervízbe.Először azt mondták hogy szoftverhiba és állítólag javították.De vagy nem csináltak semmit vagy ha igen akkor rosszul mert a telefont mégegyszer visszakellett vinni ugyanezzel a problémával és még az ügyintéző sem tudta bekapcsolni.De másodszorra állítólag bemérték és megállapították hogy nincs semmi baja a készüléknek.Ilyen esetben kihez lehet fordulni hogy bevizsgálja a készüléket?Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség vagy KERMI ?

Válaszokat köszönöm.

2012. júl. 29. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Evvel a problémával nem fordulhacc máshoz, csak anyádhoz!

Magyarországon nincsen értelmes hatóság. A fogyasztóvédelem alkalmazottai is mind diplomás. Tehát a kisember érdekeit senki sem képviseli!

2012. júl. 29. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az igazadat bizonyíthatod, csak az sokkal többe kerül mint tíz telefon. Elteheted emlékbe!
2012. júl. 29. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért tettem fel a kérdést mert nincs kidobnivaló pénzem(20000 Ft).Egy használhatalna készülékkel pedig ez olyan.
2012. júl. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!