Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg lehet elektromos gitáron...

Meg lehet elektromos gitáron tanulni gitározi?

Figyelt kérdés
És kb menyi idő alat lehet eljátszani egy punk zenét?

2012. júl. 28. 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Tökjó, hogy ilyen rendkívül okosnak hiszitek magatokat.

A punk zene pont az egyszerűségről, az "igénytelenségről" szól.

Így nem fogtok technikás punkzenét találni.

Ettől még vannak igazán jó punkzenék, amik valóban átadták az érzést, amit ez a zene képviselt a 80-as években.

Persze vannak ilyen punknak csúfolt fosok, ming a Green Day, meg Blink 182 meg társai, de ezek nem punkzenék csak valami pop-punk-rock kutyulékok.

2012. júl. 30. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
oké, de itt nem "jó", vagy "hangulatos", punk zenét keresek, hanem olyat, ami zeneileg összetett. nem mondtam, hogy kell, hogy legyen ilyen, a kolléga állítja, hogy vannak a 3akkordos dalokon túl is punk zenék. na, és szeretnék hallani egy ilyet
2012. júl. 30. 21:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Meg lehet tanulni gitározni, persze hogy! Akár otthon is megtanulhatsz, nem kell tanárhoz járni, igaz hogy az jobban el tudja magyarázni a dolgokat, de neten is találsz sok hasznos dolgot csak keresni kell! Én soha az életbe nem voltam gitár tanárnál, otthon netről tanultam meg az alapokat, utánna elkezdtem egyszerűbb számokat játszani, és skálázni meg stb.. Most sokan azt fogják mondani hogy otthon lehetetlen megtanulni, meg hogy hülye vagyok hogy ilyet merek állítani. Ez van én megtanultam, 2éve zenélek szóval..
2012. aug. 1. 11:53
 14/21 anonim ***** válasza:
azta, és már bármit el tudsz játszani, és jól is?
2012. aug. 1. 18:15
 15/21 anonim ***** válasza:
egyébként tölts fel videókat, kíváncsi vagyok a hibáidra.
2012. aug. 1. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nemjátszok el mindent, én egy szóval nem is mondtam hogy profi szinten gitározom!!! A kérdező kérdésére válaszoltam hogy meg lehet tanulni gitározni, akár gitártanár nélkül is! Amúgy meg ha lehetősegem lenne énis járnék gitártanárhoz, mert mégis csak jobban meg lehet tanulni mint otthon netről, de otthon is simán meglehet tanulni! (persze nem olyan mintha tanár tanítaná!)
2012. aug. 1. 22:53
 17/21 anonim ***** válasza:

mondjuk az tud vezetni, aki minden helyzetben feltalálja magát kocsival, és nem az, aki már mondjuk tud váltani, de az index még nem megy. ezért nem értem, hogy 2év után valaki hogy jelenti ki, hogy már tud gitározni.

aki otthon tanul, általában a hangokat megtalálja, ilyen gitárprós szinten tud játszani 1-1 dalt, és még maga sem hallja meg, hogy amit csinál, az szar. hobbinak jó, de sokszor az ilyenek színpadra is mennek, és abból csúnya dolgok szoktak születni

persze van 1-1 kivétel

2012. aug. 2. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=zHa-ELgQYqI&feature=channel&l..

mondjuk ez a srác. több éve tett ki videókat, ahol tankcsapda nótákat játszott. nem volt annyira jó, de gondoltam, hogy kezdő. most találtam meg ezt a videót. háát, biztos vagyok benne, hogy nem volt azóta tanárnál. még mindig rossz

2012. aug. 2. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves előttem hozzászóló! Én is otthon tanultam meg villanygitározni, és persze mint mindenkinek, még nekem is rengeteg tanulni valóm van, de amit az imént leírtál az kicsit sandít. Egyébként ha már linkelgettek én is linkelek egy covert:

http://www.youtube.com/watch?v=0iHenkH_Rxw&feature=plcp

2012. aug. 2. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:

megnéztem a videód, ezzel semmi gond nincs. van aki ráérez ezekre a dolgokra, de sok videót nézek youtubeon, van olyan, hogy 3-4-5év után is hamisan nyújt, nincs egy jó vibratoja, és olyan kéztartások vannak, hogy nem is kell csodálkozni, hogy szarul szól. Aki ilyen szintre eljut mint te, az nagyon nyitott füllel és szemmel jár, és mindenkitől el tud lesni valami jót. neked jó a kéztartásod, bár a pengetőtartásod szokatlan, azok szokták így fogni, akik klasszikus gitáron kezdték :D nem tudom miért, én is így szoktam, de riktán látok ilyet, általában a nyújtott új a divat :D bár ez egy olyan dolog, hogy kinek hogy kényelmes, csak az a baj, a könyvek nem magyarázzák el, hogy mik azok a dolgok, amiknek az a lényege, hogy kényelmes legyen, és úgyis jó lesz, és mik azok, amik eleinte fájnak, de később hozzá fog szokni.

okosnak kell lenni, és akkor el lehet jutni egy ilyen szintre is :D hány éve gitározol?

2012. aug. 2. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!