Szerintetek az áll közepén lévő piercingnek van szexualitással kapcsolatos jelentése? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel témába jött a piercing, és én is szeretnek majd, pont az államba. Mire ő kijelentette, hogy ilyet csak a lezbikus csajok csnáltatnak, amivel egyáltalán nem értek egyet, miért kéne egy piercingnek egy szexualitástól, és fordítva függenie? Az már mellékes, hogy bi vagyok, de nekem ez tetszik, és más, hetero lányokon is láttam már, ismerőseim között is.
Nektek mi a véleményetek? Egy pircingről rögtön áltatlánosítani, és skatulyázni kell?
2012. júl. 28. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!